FMG støtter InterForce

FMG støtter InterForce

FMG har besluttet at støtte InterForce, en organisation tilknyttet Forsvaret, der har til formål at etablere et nært samarbejde mellem virksomheder og Reservestyrken. Reservestyrken består af både soldater i Reserven og frivillige i Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten, som alle spiller en vigtig rolle i at styrke Danmarks samlede beredskab mod forskellige trusler.

Reservestyrken består af mænd og kvinder, der er soldater i Reserven. Men den består også af de mange frivillige i Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten.

I en usikker verden med voksende menneske- og naturskabte trusler som cyberangreb, fremmede staters angreb på kritisk infrastruktur, mangel på kritiske forsyninger, pandemier og ekstremt vejr, er der mere end nogensinde brug for Reservestyrken

I FMG støtter vi Reservestyrken

FMG’s adm. direktør, Per Wistisen, udtaler, at FMG’s støtte til InterForce er en måde at vise samfundssind og samtidigt bidrage til at styrke Danmarks sikkerhed ved at støtte kollegaer og medarbejdere, der er medlem af Reservestyrken. Han understreger også, at Forsvaret løser en lang række nationale og internationale opgaver og fra tid til anden har behov for at trække på reservestyrken.

Behov for en stærk Reservestyrke

FMG’s støtte til InterForce viser vores aktive engagement i at støtte Danmarks sikkerhed og samtidigt anerkende samfundets behov for at have en stærk Reservestyrke. På billedet ses major og ambassadør for InterForce, Kim Vibe Michelsen, overrække FMG’s adm. direktør, Per Wistisen, InterForce’s våbenskjold som bevis på samarbejdet.

Læs mere om InterForce her

 

Yderligere information:

Per Wistisen, CEO

ForsikringsMæglerGruppen Danmark
Betonvej 10, 4000 Roskilde
Mobil: +45 2969 7748
E-mail: pwi@fmg.dk