Velkommen til Birgitta Junge som ny partner i FMG

Velkommen til Birgitta Junge som ny partner i FMG

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Birgitta Junge, som ny forsikringsmægler og partner hos FMG.

Birgitta havde sin første arbejdsdag hos FMG den 1. november 2023.

Birgitta kommer med mere end 20 års erfaring fra stillinger som forsikringsformidler hos Nordjysk Forsikringsagentur, agenturindehaver hos Tryg, assurandør hos både Gjensidige og Nykredit og senest som ejer af BJ Forsikringsagentur.

Birgitta har sin teoretiske ballast fra uddannelsen som Cand. mag i engelsk og internationale forhold fra Aalborg Universitet samt en række kurser på Forsikringsakademiet med fokus på salg og kunderelationer.

En stærk og erfaren forsikringsmægler

”Med Birgitta Junge ombord får både nuværende og kommende kunder i FMG endnu en stærk og erfaren mægler at trække på,” siger Per Wistisen, adm. direktør i FMG og fortsætter:

”Vi er stolte over at kunne styrke FMG med Birgitta, og jeg er sikker på, det bliver til stor fordel for vores kunder.”

Relationer fremfor salg

”Jeg glæder mig meget til at gå fra rollen som assurandør til forsikringsmægler,” siger Birgitta og uddyber:

”Mæglerjobbet er ikke et sælgerjob men i langt højere grad et job, hvor jeg er kundens ambassadør, og får lov at dyrke stærke relationer og god kundepleje for at finde den bedste løsning. Det er lige mig.”

Støtte fra en professionel organisation

Det første Birgitta kaster sig over, er at sætte sig ind i de mange nye IT-systemer, processer og i det hele taget FMG’s måde ”at gøre tingene på”. Heldigvis med kompetent støtte fra administrationen og de mange gode FMG-kolleger.

”Jeg ser rigtig meget frem til at møde mine nye kolleger og få mulighed for at udveksle erfaringer. Jeg har allerede mødt nogle af dem, og de gav et godt og trygt indtryk af, at FMG er et sted, hvor vi hjælper hinanden til succes,” siger hun.

Hjemme i Nordjylland

Birgitta bruger med stor glæde naturen, ligesom hun gerne spiller tennis og står på ski, når muligheden er der. Hendes store passion er ridesport, hvor hun har uddannet heste op til Grand Prix niveau.

Yderligere information:

Kontakt FMG på telefon 70 20 24 36 eller din forsikringsmægler direkte.