BLIV PARTNER I FMG, SOM ER I KONSTANT SUCCESFULD UDVIKLING?

 

FMG søger kollegaer til hele landet

FMG er i konstant udvikling og derfor søger vi lige nu, nye kollegaer til at blive en del af vores succes.


Har du erfaring som Forsikringsmægler, Mæglerassistent eller Erhvervsassurandør og kan se dig selv som en del af en succesfuld partnerejer virksomhed, hvor du udover tilbud om medejerskab, også får direkte adgang til at blive en del af, et af vores professionelle kontorteams i hele landet.

FMG har på skadeforsikringsområdet en velfungerende administration, hvor du som ny kollega bliver bistået af vores erfarne forsikringsmæglere – indtil du selv kan ”flyve” – ud fra vores motto:


”Din succes er proportional med vores succes”


Selvstændig Forsikringsmægler med egen portefølje?

Med udviklingen af helt nyt koncept hos FMG til selvstændige Forsikringsmæglere, så har du nu den helt unikke mulighed for at blive en del af FMG, uden omkostningsmæssig binding af din portefølje.


Vi ønsker at styrke vores position i markedet, og ser derfor unikke muligheder i et samarbejde. Hos os er du sikret en hverdag, hvor GDPR, IDD mv. er fuldt implementeret.

Kan du sætte ”flueben” ud for, at dine kompetencer indeholder målrettet og kompetent rådgivning, med ønske om at være i konstant løsningsorienterende samarbejde med kunder og teamkollegaer, så kontakt os for en uforpligtende dialog – kontaktdata finder du her.

ForsikringsMæglerGruppen Danmark (FMG) er blandt landets største danskejede forsikringsmægler-virksomheder, hvor du ved din tiltræden tilbydes option på et senere medejerskab.


Om FMG

Vi har eksisteret i mere end 15 år og er uafhængige af forsikringsselskaber og varetager udelukkende vores kunders interesser, også når skaden indtræffer.

FMG har afdelinger over hele landet og vi lægger stor vægt på uddannelse og løbende efteruddannelse af vores partnere, mæglere og medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig, du bestemmer selv hvem af dine evt. kommende FMG-kollegaer du vil kontakte.