En kort introduktion til

FORSIKRINGSMÆGLERGRUPPEN DANMARK

ForsikringsMæglerGruppen Danmark (FMG) er en af landes største danskejede forsikringsmæglervirksomheder.

Vi har eksisteret i mere end 15 år og er uafhængige af forsikringsselskaberne og varetager alene din virksomheds interesser.

FMG har afdelinger over hele landet og vi lægger stor vægt på uddannelse og løbende efteruddannelse af vores mæglere og medarbejdere.

Hvorfor vælge FMG

Risikostyring, administration og skadehåndtering af virksomhedens forsikringer er et komplekst område, uanset virksomhedens størrelse.

Ved at lade FMG tage ansvaret for virksomhedens forsikringsprogram, sparer din virksomhed ikke alene tid og besvær – I er også sikret uvildig rådgivning uanset hvilket forsikringsselskab, I vælger at bruge.

FMG skaber sikkerhed for korrekt forsikringsdækning gennem professionelle værktøjer og dygtige, erfarne og veluddannede forsikringsrådgivere.

Din forsikring viser først sit værd, når din virksomhed står med en skade. En undtagelse eller en afvigelse, der ”står med småt”, kan betyde store omkostninger for virksomheden. Vi ved også, hvad der ”står med småt” – og det er jeres sikkerhed.

Vi skaber åbenhed og konkurrence, så din virksomhed er sikret den rigtige løsning til den rigtige pris.

Etik og ansvar

FMG er underlagt Lov om Forsikringsformidling.

FMG har, som forsikringsformidler et udvidet rådgiveransvar, og er underlagt lovkrav om rådgiveransvarsforsikring.

FMG er medlem af brancheforeningen Forsikringsmæglerforening og efterlever foreningens etiske retningslinjer, herunder Bekendtgørelse om god skik for forsikringsmæglervirksomheder, og er underlagt løbende tilsyn af Finanstilsynet.

En verden af muligheder

Et samarbejde med FMG giver adgang til hele det danske forsikringsmarked med mere end 100 forsikringsselskaber.

Specielle forsikringsløsninger der ikke kan forhandles i Danmark afdækkes via udenlandske forsikringsselskaber og samarbejdspartnere.

Klageansvarlig

Vi bestræber os på at give vore kunder den bedste rådgivning og den bedste oplevelse hver gang, og derfor vil selskabets direktør, også selv være klageansvarlig, således at der hurtigt kan blive rettet op på forhold der ikke svarer til den standard vi ønsker at levere.

Lever vor rådgivning ikke op til dine forventninger og føler du ikke at forholdet bliver rettet til din tilfredshed, efter at du har rettet henvendelse til din mægler, skal du blot ringe, maile eller sende et brev stilet til: Klageansvarlig, Adm. direktør, Per Wistisen.

Kontakt os

Et uforpligtende møde

Book et uforpligtende møde med en af vores dygtige forsikringsmæglere og hør, hvad vores unikke servicekoncept kan gøre for din virksomhed.

Kontakt os her

FMG søger

Vi har stor succes, som en veldreven og professionel forsikringsmæglervirksomhed og vi tilbyder endnu flere at få del i succesen.

Læs mere her

21 mæglere

dækker hele landet

Adgang til mere end 100

forsikringsselskaber

4 afdelinger

fordelt over hele Danmark