Velkommen til Carsten Lyngsøe som ny partner hos FMG

Velkommen til Carsten Lyngsøe som ny partner hos FMG

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Carsten Lyngsøe, som ny forsikringsmægler og partner hos FMG.

Carsten Lyngsøe har over 35 års erfaring i forsikringsbranchen bl.a. som erhvervsassurandør hos Alm. Brand og industrikundechef hos Codan Forsikring og Danske Forsikringsmæglere Erhverv. Han har især arbejdet med erhverv- og industriforsikringer og har stor viden på området.

Samarbejde og sparring er vigtigt

Carsten Lyngsøe er startet hos FMG i september og kommer til at have sin daglige gang på vores kontor i Vodskov, hvor han skal arbejde som erhvervs- og industriforsikringsmægler for mellemstore og store virksomheder i Nordjylland.

Carsten Lyngsøe ser frem til at arbejde sammen med de andre kolleger på kontoret i Vodskov.

”Jeg ser frem til at kunne samarbejde og sparre med de andre mæglere, så vi kan give vores kunder de bedste forsikringer,” siger Carsten.

Lokale relationer er en styrke

For Carsten Lyngsøe er det vigtigt at skabe gode relationer i arbejdet som forsikringsmægler – ikke kun til kolleger og kunder, men generelt til det lokale erhvervsliv.

”At skabe gode relationer og et godt netværk, er noget af det, jeg sætter mest pris på som forsikringsmægler. Så jeg glæder mig til at komme ud og møde både eksisterende og potentielle kunder, og mærke hvad der rører sig i det nordjyske erhvervsliv” siger Carsten Lyngsøe.

Jagter ikke kun kunder

Om kort tid flytter Carsten Lyngsøe med sine kone fra Skive til Aalborg bl.a. for at komme tættere på sin nye arbejdsplads. Han har voksne børn og børnebørn, som han nyder at bruge tid med i fritiden. Derudover holder han også af at gå på jagt med sin jagthunde og jage alt fra ænder til dådyr. Meget tid bliver også brugt på at træne jagthundene, så de er klar, når jagtsæsonen sætter ind.

Vi er stolte over at kunne styrke FMG med Carsten Lyngsøes mangeårige erfaring inden for erhvervs- og industriforsikringer, og vi er sikre på, at det vil komme FMG’s nuværende og fremtidige kunder til gode.

Kontakt FMG på telefon 70 20 24 36 eller din forsikringsmægler direkte.