Nye rejsevejledninger fra UM

Nu gælder de fleste Erhvervsrejseforsikringer (igen) i hele verden

Nu anses erhvervsrejser igen for at være nødvendige rejser. Det fremgår af de nye rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet, som du kan se her på Udenrigsministeriets hjemmeside: Rejseråd til erhvervsrejser.

De nye rejsevejledninger betyder, at du nu kan foretage erhvervsrejser til lande, hvor Udenrigsministeriet ellers fraråder alle ikke-nødvendige rejser.

Det betyder også, at de fleste forsikringsselskaber som tilbyder erhvervsrejseforsikring, igen dækker i hele verden – også for COVID-19.

Erhvervsrejseforsikring

Såfremt din Erhvervsrejseforsikring dækker i hele verden i henhold til police og forsikringsbetingelser, herunder behandling for akut opstået sygdom, så er der altså således mulighed for dækning som følge af COVID-19. Der kan dog være enkelte dækninger som bortfalder ved udrejse til et såkaldt rødt land – fx evakuering relateret til COVID-19.

Hold dig opdateret

Da reglerne kan ændres fra dag til dag, råder vi til, at du holder dig orienteret om udenrigsministeriets vejledning om rejser og ophold og eventuelt kontakter din forsikringsmægler, inden erhvervsrejser, planlægges og gennemføres.

Rejs sikkert

Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne fra de danske og lokale sundhedsmyndigheder, fx hvad angår karantæneregler ved indrejse, gældende regler for dokumentation ved indrejse m.m.

Du kan læse mere her på Udenrigsministeriets hjemmeside: Rejseråd til erhvervsrejser.

Yderligere information

Har du spørgsmål til denne information, er du meget velkommen til at kontakte os.