FMG Danmarks nye bestyrelsesformand

Velkommen til Torben Ibsen som FMG Danmarks nye bestyrelsesformand

I FMG Danmark vil vi være det bedste og mest udviklende sted at arbejde for landets dygtigste forsikringsmæglere med partnerambitioner.

Den indsats styrker vi nu med tilknytningen af Torben Ibsen som vores nye bestyrelsesformand.

 

Jeppe Holm, Salgsdirektør & Seniorpartner:

”FMG har så meget at byde på, at en mere kundefokuseret vækststrategi, der skal sikre tilgangen af flere partnere og mæglere, er et naturligt næste skridt. Med Torben Ibsen for bordenden i bestyrelseslokalet lægger vi an til netop en sådan ambitiøs vækststrategi”.

 

Torben Ibsen er 41 år og adm. direktør, partner og medlem af bestyrelsen for FlowCon International, en global producent af ventiler, repræsenteret i 60 lande på fem kontinenter.

Torben Ibsens teoretiske ballast kommer fra en uddannelse som Civilingeniør fra DTU og en Global Executive MBA fra CBS.

 

Torben Ibsen siger om det fremtidige samarbejde:

”Jeg håber, at jeg kan tage mine erfaringer med et konsekvent og målrettet kundefokus med ind i FMG og på den måde bidrage til at øge tilgangen af mæglere og partnere. Uanset virksomhed, er der altid plads til at optimere forretningsgange og fokusere ydelser. Det vil vi gøre løbende for at sikre, at FMG fastholder positionen som det bedste og mest udviklende sted at arbejde for landets dygtigste forsikringsmæglere med partnerambitioner”.

 

Torben Ibsen tiltræder som bestyrelsesformand den 20. maj 2021.

 

Yderligere information:

Jeppe Holm, Salgsdirektør & Seniorpartner

ForsikringsMæglerGruppen Danmark

Mobil: 2271 0702

E-mail: jho@fmg.dk

www.fmg.dk