Vil du være en del af FMG?

Vi har succes og søger nye kollegaer til at blive en del af FMG

Har du erfaring som Forsikringsmægler, Mæglerassistent eller Erhvervsassurandør?

Kan du se dig selv som en del af en partnerejet virksomhed, hvor du udover tilbud om medejerskab, også får adgang til at blive en del af et af vores professionelle kontorteams i hele landet?

Kan du sætte ”flueben” ud for, at dine kompetencer indeholder målrettet og kompetent rådgivning, med ønske om at være i konstant løsningsorienterende samarbejde med kunder og teamkollegaer?

Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi tilbyder

Som ny kollega bliver du bistået af vores erfarne forsikringsmæglere ud fra vores motto:
”Din succes er proportional med vores succes”

ForsikringsMæglerGruppen Danmark (FMG) er en af landets største danskejede forsikringsmægler-virksomheder. Ved din tiltræden tilbydes du option på et senere medejerskab.

FMG har på skadeforsikringsområdet en stærk administration, hvor du er sikret en hverdag, hvor GDPR, IDD mv. er fuldt implementeret.

Er du selvstændig Forsikringsmægler med egen portefølje? Så sikrer vores nye koncept til selvstændige forsikringsmæglere, at du kan blive en del af FMG, uden omkostningsmæssig binding af din portefølje.

Om FMG

Vi har eksisteret i mere end 15 år og er uafhængige af forsikringsselskaber og varetager udelukkende vores kunders interesser, også når skaden indtræffer.

FMG har afdelinger over hele landet og vi lægger stor vægt på uddannelse og løbende efteruddannelse af vores partnere, mæglere og medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Jeppe Holm, Salgsdirektør.

Mobil:  2271 0702

Mail: jho@fmg.dk