Partner i FMG er et job i konstant udvikling

Partner i FMG er et job i konstant udvikling

Alle nye partnere i FMG kommer med masser af erfaring og kompetencer, men der er stadig mange ting, der skal læres. Derfor bruger FMG mange ressourcer på et effektivt introduktionsforløb, så nye partnere hurtigt kan føle sig hjemme.

”Det er også ren luksus at have den fleksibilitet i hverdagen, der gør, at man kan indrette dagen, så den passer bare lidt bedre sammen med familien,” siger Hasan Aslan, FMGs nyeste partner og forsikringsmægler.

Efter mere end ti år med privat- og erhvervsforsikringer hos GF Forsikring og Codan, efterfulgt af et par år som partner i et forsikringsagentur, følte Hasan Aslan sig klar til at rykke videre. Helt præcist videre til et job som partner i FMG, hvor Hasan havde sin første arbejdsdag den 1. december 2021. At det blev FMG var ikke nogen tilfældighed

”Jeg var agenturindehaver hos et kundejet forsikringsselskab. Her var alle meget nede på jorden og lyttede til kunderne. Det var noget, der betød meget for mig, da jeg besluttede at tage det næste skridt i min karriere. Det skulle være til et sted med respekt for kunderne og med mulighed for at sætte mit eget præg på hverdagen og fremtiden,” siger Hasan Aslan. På de indledende møder fik han hurtigt indtryk af, at alle var meget ærlige og personlige:

”De menneskelige relationer, betyder meget for mig,” siger Hasan og fortsætter:

”Jeg var faktisk i kontakt med et par af de andre store forsikringsmæglerfirmaer udover FMG, men ingen af dem var som FMG præget af relationer i øjenhøjde og respekt for kunderne.”

Et godt introduktionsforløb hos FMG

Selv om alle nye partnere og forsikringsmæglere i FMG kommer med masser af erfaring og kompetencer, bliver der lagt mange ressourcer i et struktureret introduktionsforløb, så alle hurtigt kan føle sig hjemme i alt det nye. Så Hasan Aslans første indtryk af FMG, viste sig at holde stik.

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Vi har en virkelig dygtig administration, der altid kan hjælpe. Der er jo mange nye systemer, processer, værktøjer og rutiner, der skal læres. Så jeg kom simpelthen i praktik i en uge hos administrationen, hvor alt blev gennemgået indtil flere gange,” siger Hasan.

Men også i forhold til det mere direkte kunderettede arbejde, bliver det sikret, at nye medarbejdere hurtigt får FMG’s værdier og kundetilgang ind under huden.

”Jeg brugte det meste af en uge sammen med Jeppe Holm, vores salgsdirektør, til en grundig introduktion til FMG’s salgsværktøjer, men også til branchens og FMG’s etiske normer,” siger Hasan. Han forklarer videre, at FMG’s særlige tilgang til kundekontakten passer ham rigtigt godt:

”At det hele ikke bare handler om salg-salg-salg, men også om god etik, moral og respekt for kunderne, har bare bekræftet mig i, at jeg har taget det rigtige valg.”

Min mening tæller hos FMG

Selv om det har været en meget grundig oplæring, er det godt for Hasan at vide, at der altid er en i ledelsen eller administrationen at tage fat i.

”De vil mig virkelig det bedste,” siger Hasan og forklarer:

”Man er ikke bare et nummer, men én der bliver lyttet til. Jeg tror, det skyldes, at FMG hverken er for stort eller for lille. Her er der mulighed for at sætte sit aftryk og være med til at løfte virksomheden, ja det forventes, at man sætter sine aftryk. Derfor er der heller aldrig langt fra den gode idé til beslutning.”

Jobbet hos FMG udvikler sig hele tiden

At være partner i FMG er nu blevet Hasans hverdag, men bestemt ikke en stillestående en af slagsen. Jobbet som partner gør det muligt at løfte både kompetencer og jobindhold til et nyt niveau.

”Der er så meget erfaring og ekspertise i FMG og ingen er bange for at lære fra sig. Det giver mig bare så mange muligheder for at lære og blive bedre.”

I takt med at erfaring og kompetence øges, øges også mulighederne for at bygge ovenpå jobindholdet og få større ansvar.

”Jeg vil næsten sige, at du kan få alt det ansvar, du kan løfte. Kommer du med en god idé og siger, at den vil du løbe med, så er der gode chancer for, at du får et ja,” siger Hasan.

Stor fleksibilitet i hverdagen hos FMG

En hverdag består af mere end et job. Familie og hjem for eksempel. Hasan er 36 år, gift med Cagla, der arbejder i sundhedssektoren, og sammen har parret to børn. Hverdagen betyder også, at Hasan pendler mellem hjemmet i Kastrup og kontoret i Glostrup hver dag. Men Hasan kan møde ind på kontoret og afslutte arbejdsdagen, på tidspunkter som passer ind i familiens rytme:

”Det er ren luksus at have den fleksibilitet i hverdagen, der gør, at man kan indrette dagen, opgaverne og mødetiderne, så det passer bare lidt bedre sammen med familien,” siger Hasan.